2019. december 28., szombat

Soha nem akarnék...

Soha nem akarnék olyan bejegyzést írni, amilyet most írnom kell.



Ha a blog kezdőlapjának jobb oldalára néztek, láthatjátok, hogy ott van az pár oldal, nevezetesen négy, melyeket rendszeres olvasok. Sajnos a négy közül már csak háromtól várhatok ezentúl friss tartalmakat. December 24-én kevesebb lett a világ egy tündéri hölgy, édesanya, blogger, pedagógus és sorolhatnám személyében. Hintafa elment közülünk. Még december 20-án is olvashattuk a facebook-on  lelkesítő sorait. Mindössze 42 éves volt.

Hálás szívvel gondolok rá. Sokat tett a hazai gyermek és ifjúsági irodalom népszerűsítéséért, blogjában igényes társasjátékokat, könyveket, foglalkoztatókat mutatott be. Írásai révén személyes tagjai lehettünk családjának. Mindig is fontos volt számára a gyermekekkel és emberekkel együtt töltött tartalmas idő. Személyes találkozásaink alkalmával ugyanezt volt szerencsém megtapasztalni. Nagyon örülök, hogy ismerhettem. Hiányozni fog!

Ég áldjon Ibolya! Kedvenc illatod a karácsony volt...
A Sagrada-t miattad szereztem be. Mindig te fogsz róla eszembe jutni, ha játszom!

Itt olvashattok kicsit róla.

Búcsúzom az éjjeliszekrényemen pihenő  gondűző babám képével, aminek ötletét az Otthonműhelyében találtam. Most szükségem lesz rá!






1 megjegyzés: